Kunstsleutel
Contact

De Kunstsleutel

Met het project de Kunstsleutel wordt kunstparticipatie ingezet als middel tegen eenzaamheid. Een project dat naar de deelnemers toekomt. Bij "de Kunstsleutel" komt een kunstvakdocent naar het huis van de oudere. In deze vertrouwde omgeving gaan zij samen aan de slag. Beeldend, muziek, theater en dans; elke kunstvorm kan op het gewenste niveau worden aangepast. Er wordt een band opgebouwd waarna de deelnemer wordt begeleid om een stap te maken naar ontmoetingsplekken in de wijk om daar samen cultuur te beleven, samen met andere ouderen. Want kunst werkt ontspannend, verbindend, bevrijdend. Kunst helpt emoties te vertalen, te ontmoeten, te reflecteren en verbetert dus het welzijn van de oudere. Lees hier meer over de docenten

Het project is toegankelijk voor alle inwoners uit de gemeente Apeldoorn

Kunst is een mooie manier om mensen in contact te brengen met anderen, maar ook meer met zichzelf. Want kunst helpt om eerst naar jezelf te kijken en te onderzoeken waar mogelijkheden, beperkingen, kansen en verbindingen liggen. Het stimuleert ons om anders naar de wereld te kijken en talenten te (her)ontdekken. Daarom geloven wij dat kunstparticipatie ouderen helpt om weer in contact te komen met andere mensen en meer te ondernemen buiten de deur. Niet meteen naar buiten, maar eerst thuis in de eigen vertrouwde omgeving.

GIGANT en Ertoe-Doen zijn de initiatiefnemers van ‘De kunstsleutel’. Maar zonder de inzet van ervaren en enthousiaste docenten is het niet mogelijk dit project uit te voeren. Wil je iemand aanmelden voor dit leuke project? Zorg dat degene die je wilt aanmelden op de hoogte is en toestemming heeft gegeven. Aanmelden kan met onderstaand formulier. De deelnemer kan zich eventueel ook zelf aanmelden met het formulier.

Na aanmelding zal Karin Gasseling contact opnemen met de deelnemer om de aanmelding te bevestigen en door te geven welke kunstdocent contact met hem/haar op zal nemen. Deelname is gratis en op volgorde van aanmelding. Er zijn 15 plekken beschikbaar, vol=vol!

Voor meer info en vragen over de Kunstsleutel kun je contact opnemen met Karin Gasseling tel: 06 360 032 86 of gebruik het contactformulier

 

Aanmelden

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Log in

Indien niet gekozen is voor twee staps authenticatie kun je het veld beveiligingscode leeglaten.

Contact netwerkregisseur

Stel een vraag of stuur een bericht:

Met dit formulier stuur je een e-mail naar Karin Gasseling, netwerkregisseur.

 

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com